Duurzaam en succesvol met LED Sportverlichting

SPORT Technologies is de verlichtingsspecialist voor zowel binnen- als buitensport accommodaties. Door de unieke samenwerking met onze partners op het gebied van infrastructuur en installatietechniek zijn wij de enige in Nederland die een totaalpakket aanbieden op het gebied van verduurzaming waaronder led veld- en zaalverlichting, zonnepanelen, zonneboilers en isolatie. Wij leveren duurzaamheidsoplossingen met een uitermate groot bedieningsgemak, op maat geprogrammeerd en van Hollandse bodem. Onze organisatie beschikt over een eigen research & development afdeling, waar onze ontwikkelaars en specialisten continue werken aan innovaties. Hierdoor lopen wij voorop in de markt en kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen.

Wij informeren u graag meer over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van LED verlichting voor uw sportvereniging

De volgende generatie LED verlichting: LICHT2

Kenmerkend is de uitzonderlijk hoge lichtopbrengst (lichtstroom) per Watt vermogen en een zeer laag gewicht. Daarnaast hebben de voedingen geen inrush-stroom waardoor een lagere aansluitwaarde voor uw sportvereniging te realiseren is. Tevens zijn de LED armaturen ontworpen om bestaande armaturen eenvoudig één-op-één te vervangen. Daardoor zijn er geen aanvullende investeringen noodzakelijk in kabels of masten. Mede door het speciaal ontworpen optische design worden de tennisbanen optimaal belicht, wat het zicht en het vermogen om bewegingen waar te nemen sterk verbeterd. Dit zorgt voor een betere wedstrijd-beleving voor de spelers en het publiek.