Over LED Technologies

LED Technologies levert hoogkwalitatieve, energiebesparende LED-verlichting met een lange levensduur binnen de zakelijke markt, industrie, sportaccommodaties en overheden. Wij zijn een innovatieve onderneming met eigen ontwikkeling in Nederland en Azië. De productie van onze LED-armaturen en lampen vind plaats bij geselecteerde bedrijven in Azië en staat continue onder eigen strenge kwaliteitscontrole.

Zoekt u de meest optimale verlichtingsoplossing?

Wij bieden u LED-lampen en armaturen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en heldere technische productinformatie. De implementatie van LED-verlichting is gegarandeerd duurzamer en energiezuiniger dan traditionele verlichtingsoplossingen.

Benieuwd wat onze LED-verlichting uw klant aan besparing kan opleveren? Wij rekenen het graag voor u uit.

Snel en uit voorraad leverbaar

U wilt op korte termijn LED-verlichting implementeren. LED Technologies levert snel en uit eigen voorraad. Of hebt u liever uw voorraad in eigen beheer? LED Technologies kan u een consignatie programma bieden. Vraag naar onze mogelijkheden.

Door diverse samenwerkingsverbanden kunnen wij u met een vakbekwame LED-verlichtings installateurs en lichtarchitecten in contact brengen.

© COPYRIGHT - LED TECHNOLOGIES